logo

Werken bij TravelSpirit? Bekijk de vacatures

Over ons

TravelSpirit (voorheen SiteSpirit) was ooit onderdeel van een specialistische touroperator (nu Bon Travel) en heeft jarenlange ervaring in de reisbranche. Deze specifieke kennis is terug te vinden in de software producten en minstens zo belangrijk, in de specifieke begeleiding. Daarbij staat een goede communicatie centraal. Sterk anticiperend op de toekomst in de reismarkt, is het ontwikkelen van software voor TravelSpirit een vanzelfsprekendheid.

De ontwikkelaars zijn gepassioneerde professionals die hun werk als hobby ervaren en in staat zijn te pionieren. TravelSpirit laat zich voortdurend uitdagen om nieuwe technieken toe te passen of zelf te ontwikkelen. TravelSpirit denkt vooruit, handelt vooruit, is haar tijd vooruit.

De systemen van TravelSpirit kennen een zeer gedegen periode van voorbereiding, onderzoek, ontwikkeling en testfasen. De 'quick and dirty' oplossingen zijn aan TravelSpirit niet besteed. Duurzaamheid en streven naar optimale tevredenheid van klanten zijn de basiswaarden. Een keuze voor de systemen van TravelSpirit is een keuze voor degelijkheid. TravelSpirit is compromisloos in het technisch fundament waarop wordt verder gebouwd. Zij maakt het verhaal niet mooier dan het al is en is daarmee een betrouwbare softwarepartner.

Niet 'groot groeien', maar ‘samen groeien’, heeft de kredietcrisis ons geleerd. De Coronacrisis doet daar nog een schepje bovenop. Onder het motto 'doe waar je goed in bent', werkt het flexibele en gedreven team van TravelSpirit, waar nodig, samen met diverse partners. Het budget van de klant wordt niet besteed aan dure overheadkosten, maar aan de producten zelf! Het in Nederland en India gevestigde team is compact, snel, slagvaardig en adaptief. TravelSpirit concentreert zich op de ontwikkeling en implementatie van CRM/Backoffice (‘TravelSpirit’), Reisplannen/offertes (Visual Tour Builder) Mediatools, (‘MediaSpirit’) en Website tools ('single point of entry'). TravelSpirit bouwt geen eigen websites meer, maar levert totaaloplossingen door samenwerking met andere partijen. De website van de klant blijft daarmee uniek én is geïntegreerd met de meest innovatieve travelsoftware die Nederland rijk is. TravelSpirit is daarmee de concurrentie een grote stap voor!