logo

Ervaringen

Koen van Aarssen, Munckhof Business Travel:

Met behulp van de software van travelspirit zijn wij in staat om de Customer Journey van end tot end te volgen en te bedienen. Dankzij de intuïtieve opbouw en de collegiale samenwerking verliep de implementatie van de TravelSpirit software erg soepel. Een leuk, leerzaam en gezamenlijk traject!

Jacqueline Boon-Tan, SNP Natuurreizen

Het CRM heeft voor ons een verbetering gebracht in de communicatie met de klant. TravelSpirit is tevens een prettige partij om mee samen te werken en altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning. Wij zijn goed begeleid tijdens het implementatie traject: van de systeemscholing in Baarn, tot het meedenken in een stukje maatwerk. Mede hierdoor is de overgang om met een nieuw systeem te werken soepel verlopen.

Jacqueline Bloemer, Otravo:

Zowel de implementatie als de begeleiding bij de transfer naar TravelSpirit hebben wij als enorm prettig ervaren. Er is veel maatwerk mogelijk en geen verzoek of vraag van ons was TravelSpirit te gek. Zo is het systeem nu helemaal ingericht naar de basis wensen en het is een fijn idee dat deze altijd kan worden uitgebreid met extra modules. We zijn vooral ook erg onder de indruk van de visuele uitstraling, ook naar onze relaties toe.

Erik Prins, Undiscovered:

Vanaf de eerste dag vol lof over de mogelijkheden van dit systeem. Nu anderhalf jaar in gebruik en nog steeds razend enthousiast, zeker met VTB erbij. De overstap vergt even wat denkwerk, maar het levert uiteindelijk ontzettend veel tijd, gemak en plezier op.

Van Verre Reizen, Chris Freitag en Dewi de Haan:

Elke klant is anders, dus is ook elke reis net iets anders. Maatwerk in het samenstellen van reizen kost tijd, maar met TravelSpirit en de Visual Tour Builder (VTB) liggen onze reisvoorstellen binnen de kortste termijn bij onze reizigers. En bij vragen staat het team van TravelSpirit altijd voor ons klaar en in de tussentijd ontwikkelen zij het systeem continu.

Miriam Kok, Kingfisher tours:

Travelspirit heeft bijgedragen aan de sterke groei van Kingfisher Tours in de afgelopen jaren waardoor we 4x zoveel aanvragen op een veel efficientere manier hebben kunnen beantwoorden. Alle communicatie ziet er professioneel uit en heeft tot een hogere boekingsconversie geleid.

Symone Hoogstins, Hoogstins Travel

Wij hebben na 16 jaar de overstap gemaakt en werken sinds begin 2020 als reisbureau met TravelSpirit. Oké, wij zijn een beetje een vreemde eend in de bijt misschien als (klein) IATA-kantoor voor zaken- en maatwerk/vakantiereizen. Geen reis is hetzelfde. Het is daarom wel even wennen, maar zo langzamerhand worden we er steeds handiger in en je hoeft maar te kikken of het wordt voor je aangepast of er wordt wel een oplossing voor gezocht. Ook hier komt veel maatwerk aan te pas. De flexibiliteit van TravelSpirit is de ware spirit!

Valerie Kloeg, Marathons International

TravelSpirit is een fijn programma én een fijne organisatie om mee samen te werken. Het systeem is ontzettend uitgebreid waardoor bij de overstap veel denkwerk en gepuzzel bij komt kijken. Eenmaal ingesteld levert het systeem veel efficiëntie op. We rollen het stap voor stap uit binnen andere takken in de organisatie, waarbij de collega's allemaal enthousiast reageren op de implementatie. Het team denkt met je mee in oplossingen en blijven hun product innoveren.

Leon Oudenaarden, Leon Reizen:

Prima ervaringen met deze software! Fijn om mee te werken en makkelijk om mee te leren werken. Compleet programma op maat gemaakt voor ons bedrijf waar we zeer tevreden over zijn. Goede en flexibele service en ondersteuning met regelmatig actuele aanvullingen en voldoende uitbreidingsmogelijkheden.

Joland Stevens, Zuid Afrika Specialist:

Travelspirit heeft ons een efficientere manier van werken gebracht. De begeleiding is prima en ze staan altijd open voor verbeteringen.

Lara Haagsma, Pacific Island Travel:

Makkelijk, slim systeem met mooie output!
Het team achter dit mooie systeem is erg creatief, meedenkend, behulpzaam en ik vind het erg fijn om met hen te werken.